Jump to content
Bless Gaming Forums
  • Chatbox

    You don't have permission to chat.
    Load More
Sign in to follow this  
jenga

Is there something wrong with the Aida Map?

Recommended Posts

When my character goes to Aida it gets super laggy and it seems like everything is in slow motion. It didn't matter whether I teleport to Aida, Aida 2 or use the entrance from Noria. It's been like this since yesterday. I also experienced this before when I was only 3x reset, btw I'm 98 now. I thought it was my computer but no because it's only Aida, other maps are fine. I've been going in and out of BC every hour without a hitch. This is both the same for the main server and server 12. I'm in King btw. 

Apparently, it's not just Aida, Core also have the same issue. Look how awful it is. 

Edited by jenga
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably you have embedded graphical card, which does not support new drivers, to display some graphical effects. Torch fire, for example.

Try to delete ObjectXX.bmd from Bless MU Online\Data\Object34 and Bless MU Online\Data\Object39 (little by little, a few files at once) and see if there will be any changes. And before deleting them, back them up somewhere. 
XX - numbers of the objects 

Object 34 - Aida map
Object 39 - KanturuCore map

Share this post


Link to post
Share on other sites

Both didn't work. I deleted one by one until I deleted both object34.bmd and object39.bmd for both Object 34 and Object 39 folders. I deleted a total of 4 files but no effect. 

Edited by jenga

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, jenga said:

Both didn't work. I deleted one by one until I deleted both object34.bmd and object39.bmd for both Object 34 and Object 39 folders. I deleted a total of 4 files but no effect. 

Try deleting several object.bmd files from mentioned folder, there are about 100 of them. Some object effects should be the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry but this didn't help. I had to reinstall the game because the servers doesn't show up anymore after deleting a few files. Still have the same issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/28/2020 at 11:17 PM, Ivan Nebraska said:

Try deleting several object.bmd files from mentioned folder, there are about 100 of them. Some object effects should be the problem

I deleted all object.bmd from the Object 39 folder but it's still the same. It's been 5 days since I had this issue and it doesn't look like I'm finding a resolution. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...